Психотерапевт

За мен - Полина Друмева

Здравейте! Казвам се Полина Друмева. Работя като психотерапевт в гр. Сливен.

Редовен член съм на “Дружество на психолозите в Република България”, “Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия” – БАХХ и “ Дружество по Позитивна Психотерапия в България” – ДАПП.

Освен основната ми страст Хипнотерапията, съм и EMDR – терапевт и психотерапевт под супервизия в модалност Позитивна психотерапия.
Със страст към личностното израстване и развитие, целта ми е да ви накарам да стъпите на вашия опит, променяйки емоционалната окраска на всичко преживяно и като с прожектор заедно да осветим всички ваши забравени способности, за да продължите напред с високо вдигната глава. Защото далечината на хоризонта зависи единствено от нашата позиция и колко нависоко сме застанали.

Психолог

За мен - Севда Давидова - Янчева

Моето име е Севда Давидова – Янчева, психолог по образование, и по душа.

Завършила съм бакалавърска степен по „Психология“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“, гр. Благоевград, и магистърска степен по „Юридическа психология“ отново в същия университет. Любовта ми към психологията ме поведе по безкрайния път на психологическото познание. В процеса на своите професионални и лични търсения открих един вълшебен метод, все още малко познат в нашето общество, а именно хипнозата. Като естествено продължение на моето обучение се дипломирах като хипнотерапевт към Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия.
Хипнотерапията разкри за мен един необятен свят от възможности за работа с най-различни страдания. Ще се радвам моят глас да Ви води в процеса на Вашето себепознанние!